Bied je studenten de mogelijkheden om een fantastische toekomst te realiseren.

Adobe Creative Cloud biedt 's werelds beste creatieve apps — inclusief Photoshop, Illustrator en Premiere Pro — zodat studenten de digitale vaardigheden onder de knie kunnen krijgen die ze nodig hebben om te slagen in het klaslokaal en in hun carrières.

Tools voor de ontwerpers van de toekomst

Een fantastische koop voor het hoger onderwijs.

Creative Cloud biedt je hogeschool of universiteit toegang tot de nieuwste versies van Adobe's toonaangevende creatieve apps en services, plus een probleemloos beheer, onderwijsvriendelijke prijzen en een licenti?ring die is ontworpen om te voldoen aan je studie-omgevingen.

Eenvoudig beheer

Beheer apps en licenties centraal via een eenvoudig te gebruiken Admin Console. Implementeer apps voor je afdeling of voor je hele instelling. Wijs licenties snel opnieuw toe wanneer studenten afstuderen.

Grote besparingen

Je instelling kan tot 75% besparen op de winkelprijs. Contracten worden gestandaardiseerd zodat je naar behoefte licenties kunt aanschaffen. Dankzij volumekortingen is budgettering eenvoudig en voorspelbaar.

Flexibele licentieopties

We bieden apparaatlicenties voor laboratoria en klaslokalen, en licenties op naam voor docenten, personeelsleden en studenten die gebruikmaken van hun eigen apparaten.

Bekijk hoe studenten met behulp van Creative Cloud ervaren makers van content worden.

“Onze school was een van de slechtst presterende scholen in het district, maar is nu een van de meestgewilde, en volgens mij komt dat door mogelijkheden zoals deze.”

— Jeff Larson, kunst- en animatiedocent, Balboa High School in San Francisco, CA

Bekijk hoe studenten met behulp van Creative Cloud ervaren makers van content worden

Vind het juiste licentielidmaatschap voor je hogeschool of universiteit.

Help je studenten voor het primair en voortgezet onderwijs op weg op een creatief pad naar succes.

Creative Cloud biedt betaalbare opties voor je school of district waarmee studenten hun creatieve potentieel kunnen benutten en hun mogelijkheden voor hogeschool of een hogere opleiding kunnen uitbreiden.
Alle nieuwste desktop-apps
Licenties die beschikbaar zijn voor schoolsites en -districten
Implementatie-opties voor laboratoria en Bring-Your-Own-Device (BYOD)
Prijzen voor het primair en voortgezet onderwijs met flexibele factureringsopties
Bel 0800 80 982 voor meer informatie.
Gratis onderwijshulpmiddelen

Gratis onderwijshulpmiddelen voor het stimuleren van creativiteit in je klaslokaal.

Adobe Education Exchange is een online community die gratis professionele ontwikkeling en onderwijshulpmiddelen biedt aan docenten op elk niveau.
 1. Welke toepassingen en services zijn beschikbaar voor klanten met Creative Cloud voor het onderwijs? Welke toepassingen en services zijn beschikbaar voor klanten met Creative Cloud voor het onderwijs?

  Toepassingen en services vari?ren afhankelijk van je Creative Cloud-licentieoptie. Raadpleeg het Licentieoverzicht voor het onderwijsvoor een vergelijking van toepassingen en services.

 2. Wat is het verschil tussen een volledig lidmaatschap en een enkelvoudig lidmaatschap? Wat is het verschil tussen een volledig lidmaatschap en een enkelvoudig lidmaatschap?

  Een volledig lidmaatschap van Creative Cloud voor het onderwijs omvat alle Creative Cloud-apps. Een enkelvoudig lidmaatschap biedt gebruikers toegang tot één app, zoals Photoshop of Illustrator. Klanten van één app op grond van een licentie op naam hebben ook toegang tot 20 GB opslag en hebben onder andere de mogelijkheid om bestanden te synchroniseren en te delen, om samen te werken met collega's en om een aangepaste online portfolio te maken met Behance ProSite.

 3. Kunnen non-profitklanten licenties aanschaffen voor Creative Cloud voor het onderwijs? Kunnen non-profitklanten licenties aanschaffen voor Creative Cloud voor het onderwijs?

  Ja, non-profitklanten kunnen zowel gebruikerslicenties op naam als apparaatlicenties voor Creative Cloud voor het onderwijs aanschaffen en komen mogelijk ook in aanmerking voor een ETLA. Neem voor meer informatie contact op met je Adobe-vertegenwoordiger. Afzonderlijke Creative Cloud-lidmaatschappen komen niet in aanmerking voor non-profitprijzen.

 4. Is er een speciale aanbieding voor klanten uit het primair en voortgezet onderwijs via VIP? Is er een speciale aanbieding voor klanten uit het primair en voortgezet onderwijs via VIP?

  Ja, om het aanschaffen van Creative Cloud te vereenvoudigen, hebben we in oktober 2015 de schoolsitelicentie van Adobe voor het primair en voortgezet onderwijs ge?ntroduceerd.

 5. Wat zijn de belangrijkste redenen om te migreren van een Enterprise Education Agreement (EEA) naar de nieuwe schoolsitelicentie van Adobe voor het primair en voortgezet onderwijs? Wat zijn de belangrijkste redenen om te migreren van een Enterprise Education Agreement (EEA) naar de nieuwe schoolsitelicentie van Adobe voor het primair en voortgezet onderwijs?
  • Licentiebeheer
  • Sitelicentierechten voor het primair en voortgezet onderwijs en overige VIP-producten in één en dezelfde beheerconsole.
  • Licentiebesturing met gecentraliseerde mogelijkheid om rechten te deactiveren en opnieuw te implementeren.
  • WAH-gebruik (work at home) centraal beheerd om naleving te waarborgen
  • Termijnflexibiliteit
  • Flexibele vervaldatum, zodat verlenging kan worden afgestemd op het budget
  • Meerjarige inkoop, afgestemd op de behoeften van de klant
  • Communicatie
  • Automatische kennisgevingen voor licentieverlenging
  • Operationele kennisgevingen
  • Product — Onmiddellijke toegang tot productverbeteringen
  • Implementatie — Mogelijkheid om naar behoefte licenties in te kopen
  • Toekomstige verbeteringen — Onmiddellijke toegang tot toekomstige programma- of inkoopverbeteringen
蝌蚪网